diumenge, 20 de setembre del 2009

A la Cursa Popular de Santa Coloma de Farners

Avui al matí hem anat a córrer la Cursa Popular de Santa Coloma de Farners, que no havíem anat mai.
Hem marxat a les 9 de casa i a dos quarts de 10 ja erem allà, a l'avinguda Salvador Espriu de Santa Coloma, a davant de la seu del Consell Comarcal, que és qui ho organitza. Durant mitja Hora he estat escalfant, demanant el dorsal... A les 10 i 5 ha sortit en Marçal, que havia de córrer 600 metres i al cap de 10 minuts, he sortit jo, que havia de córrer 1000 metres per sobre l'asfalt d'aquell carrer, el que eren 3 voltes. Al final em sembla que he quedat cinquè, de la meva categoria i m'han donat un trofeu no gaire gran (tot i que jo em pensava que només en donaven fins al tercer!). Llavors hem anat a donar un volt pel parc de Sant Salvador que hi ha allà al costat, on fan el cros al novembre i hem tornat cap a Calldetenes.

Un cop a Calldetenes, hem anat al mercat, que aquesta setmana, juntament amb la que ve, el fan al carrer Lleida, al costat dels horts, perquè a la plaça 11 de Setembre on el fan normalment hi ha les atraccions de la Festa Major.

A diferència de la setmana passada, ahir el Nàstic va guanyar per 0 a 1 al camp de l'Osca, gol de Roberto (que el van fitxar de l'Osca...).

divendres, 18 de setembre del 2009

A l'IES Jaume Callís

Dilluns passat vaig començar a anar a l'IES Jaume Callís de Vic, igual que la majoria d'alumnes de 6è de l'any passat a l'Andersen. M'ha tocat a 1r D. Com que era el primer dia només ens hi vam haver d'estar dues hores. El dimarts ja vam començar a fer classe amb els horaris normals.
Divendres, el dia de la diada, vam anar a fer un dsender que anava de Manlleu a la gleva pel recorregut de BTT i pel sender de la Gleva a Torelló i tornava pel Vora Ter. La foto és del tram del sender de Torelló a la Gleva amb la llarga cua que hi havia a la C-17 al fons. (MÉS FOTOS)

I dissabte passat, el Nàstic va jugar contra la Real Societat i van perdre per 1 a 2, tot i que trobo injust que la jugada del segon gol de la Real fos gol, ja que la jugada va començar que ja es passava del temps afegit i, pel que diuen, la pilota no va entrar del tot a la porteria.

diumenge, 6 de setembre del 2009

Sender pel Voltreganès

Ahir, amb el pare i el meu germà, vam anar a passar el matí al Voltreganès fent un sender.

El sender sortia de la Gleva, des del Santuari. No feia gaire calor (gens) perquè eren les nou del matí i el dia anterior allà hi va ploure i estava tot molt moll. El començament era molt bonic, un caminet molt indicat per un bosc plantat just al costat de la Gleva, molt ombrívol en el cas que fes sol.

Llavors el sender (que era el PR-49) passava pel mig d'uns camps i turonets, pel costat d'una planta de purins amb les seves línies elèctriques, d'una central elèctrica... fins que vam arribar a Santa Cecília de Voltregà. Un cop allà es van començar a complicar les coses.

El que nosaltres volíem fer era un cop a Santa Cecília, canviar de sender i anar amb el dels Sorreigs fins a la seva desembocadura al Ter, i allà, agafar el Vora Ter fins a la Gleva un altre cop. Pel mapa d'internet dels senders de Paisatges del Ter, es veïa clarament que el sender dels Sorreig continua fins a la desembocadura, però resulta que estava equivocat com a la guia del sender de la Garrotxa de fa una setmana, i no hi havia sender (o almenys no el vam saber veure) fins al Ter.

Aleshores el que vam fer va ser anar per un camí (sense marques ni res) que anava a uns 500 metres paral·lel a la riera, passant pel barri de Borrissola on hi havia un home que ens va dir que podíem anar-hi (al Ter per agafar el Vora Ter) passant per un camí fins al desguàs de cotxes i després seguir-lo fins a trobar-se amb el Ter. I així ho vam fer, vam fer tot el camí, vam travessar la C-17 antiga, vam travessar la riera dels Sorreigs en plena desembocadura i vam arribar a sota el pont de la C-37 que travessa el Ter, però el sender Vora Ter estava a l'altra banda! Vam poder travessar la riera dels Sorreigs, però el Ter ja era una ica més complicat de travessar sense un pont, de manera que vam tornar fins al desguàs de cotxes i vam anar seguint la C-17 antiga fins a la Gleva un altre cop.

També ahir, el Nàstic va empatar a 1 el derbi català contra el Girona.

dijous, 3 de setembre del 2009