diumenge, 27 de maig del 2007

[BA] He anat a córrer la XVIV Milla de Cornellà

Ahir al vespre vaig anar a córrer la XVIV Milla Internacional de Cornellà (de la RFEA). Al final vaig quedar 54è.

dijous, 24 de maig del 2007

[BA] Avui hem anat a l’Aeroport Girona-Costa Brava

Avui amb l’escola hem anat a l’Aeroport Girona-Costa Brava. A l’hora de dinar a “Les Cabernes dels Alemanys” un parc de Girona. Finalment hem anat a donar un vol per Girona i per les muralles.

dissabte, 19 de maig del 2007

[BA] Avui a Terrassa, al Museu de la Ciència i la Tècnica

Avui hem anat a Terrassa, en principi volíem anar cap a Les Borges Blanques i Montblanc, però com que allà plovia no hi hem anat. Al final hem decidit anar a Terrassa, al Museu de la Ciència i la Tècnica. Primer de tot hem anat a l’espai que hi havia l’antiga fàbrica tèxtil, on hem vist: la xemeneia (que hi pujaven nens de 5 anys aprox.), la màquina de vapor, on treballaven els carboners, el despatx del burgès, el del comptable, la màquina de les fitxes (que mesura quanta estona si està cada treballador), totes les màquines de cosir (unes deu o així), el laboratori de les tintes i el magatzem del majordom. Després hem anat a l’espai de coses diverses. Eren vehicles antics, aparells per mesurar el pes, el vent, l’aigua, el magnetisme, el so, la vista, en la que hem vist una il·lusió òptica d’un despertador, i coses de l’ajuntament de Terrassa.

A l’hora de dinar hem anat a un “Viena” (una cadena de restaurants que solem anar sovint) i jo vaig demanar uns “espaguettis A Matriciana”.

Finalment, a la tarda, que plovia, hem anat al Parc de Vallparadís i al Parc de la Serra de Galliners.

divendres, 18 de maig del 2007

[BA] El dimecres a una Trobada Benjamina a Castelldefels

El dimecres vam anar a Castelldefels amb l’escola, a una Trobada Benjamina. En principi s’havia de fer moltes coses però al final en vam fer molt poques. A les 10 vam fer shootball, un esport semblant a punxats (de 2 equips). Després havíem de fer Mediterrània, que consistia en anar en un catamarà però els mestres no ens hi van deixar anar. Cap allà quarts de dotze vam anar a fer handbol El nostre grup de l’Andersen va guanyar 3-2 a l’escola municipal de Cardedeu i 7-0 a l’escola Mare de Déu de l’Assumpció, de Badalona.

Abans de dinar, era hora de fer el taller de circ però també vam poder anar a altres llocs, com per exemple, a un que jo vaig anar en que un senyor amb una màquina et tirava una pilota i tu te l’havies de parar perquè no entrés a la porteria i fes gol. A cada persona li llençaven 3 pilotes. Jo només en vaig parar una.

Després de dinar només em quedaven dues seccions: la de bàsquet i la d’aventura. A la de bàsquet vam perdre en 2 partits que vam fer, tots dos contra aquella escola de Cardedeu. I, finalment, a la secció d’aventura es podia anar amb quads, als inflables… Jo vaig fer hoquei carrer, però no em va agradar gens perquè fins i tot em feien faltes els del meu equip, que anava amb l’stick verd.

dimarts, 15 de maig del 2007

[BA] Dijous passat al teatre Cirviànum

Dijous passat, a la tarda, vam anar al teatre Cirviànum de Torelló. Vam sortir de l’escola a les 3 de la tarda i vam tornar a les 5.

L’obra de teatre consistia en que un noi i tres noies anaven fent coses diverses, com per exemple, fer ombres, verticals i rodes, ballar…

Ens ho vam passar molt bé.

dilluns, 7 de maig del 2007

[BA] Setmana atlètica

La setmana passada vam anar a 2 llocs amb motiu de l’atletisme. El dia 1 de maig vam anar a l’Hospitalet de Llobregat, a la XVI Milla de Sta. Eulàlia, plovia molt i vam haver de fet 10.000 voltes per Cornellà i l’Hospitalet per arribar-hi, al final vaig quedar 15è (n’hi havia 34). Em van donar una medalla, una samarreta i una bossa d’esports.

El dia 5 de maig vam anar al Prat de Llobregat al Campionat de Catalunya de Clubs. Jo vaig fer salt de llargada, vaig quedar 8è amb la millor marca de 3,15 m. (havia de saltar a les 09:00h.).

Després em vaig quedar a mirar algunes de les altres proves.

Deixo un PDF amb la classificació de la Milla de l’Hospitalet de Llobregat.

Classificació de la Milla de l’Hospitalet de Llobregat